Anahtar Teslim Güneş Enerji Sistemleri

Anahtar Teslim Güneş Enerji Sistemi Yapımı

Evis Enerji birlikteliğiniz ile , tüm sistemin kurumunuza özel en ideal şekilde tasarımı, planlanması, tüm taahhütlerin gerçekleştirilmesi ve tesisinizin zamanında devreye alınması hizmetlerini alırsınız. Evis Enerji güvencesi ile EPC (engineering procurement construction) planlama, mühendislik, tedarik, inşaat ve kurulum adımlarından oluşan tüm bu hizmetleri alırsınız.

ges

Güneş Enerjisi Santralleri

Müteahhit mantığıyla değil, yatırımcı ve işletmeci vizyonuyla santraller inşa ediyor, projelerinizin sadece ilk yatırım maliyetini değil, 25 yıllık işletme ömrü boyunca ortaya çıkacak tüm maliyetleri ve baş ağrısını minimize ediyoruz.

Konusunda uzman, etkinliği ve yetkinliği tecrübe ile kanıtlanmış mühendislik ve teknik kadromuz ile optimum maliyetle, maksimum performans elde etmek için sistemin en ideal şekilde planlanarak dizayn edilmesi ve belirtilen süre içinde tamamlanıp tesisin zamanda devreye alınarak yatırımcıya teslim edilmesi konusunda gerekli;Mühendislik ,planlama,tedarik,lojistik,inşaat ve kurulum süreçlerini kapsayan geniş bir hizmet yelpazemiz bulunmaktadır.

Cart

No products in the cart.

Create your account